ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Palmie Bistro

4ος Όροφος / Roof Garden Σήμερα | 09:00 - 01:00 2109761670 www.palmiebistro.gr

Palmie Bistro

4ος Όροφος / Roof Garden Σήμερα | 09:00 - 01:00

Όλα ξεκίνησαν το 1966…και από τότε φροντίζουμε τους πελάτες όπως τους καλεσμένους μας στο σπίτι!

Τα Palmie bistro αποτελούν μία καθημερινή πρόταση για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό για κάθε ώρα, για κάθε μέρα, για όλη μέρα. Είναι το σημείο συνάντησης. Ιδανικά για ένα γρήγορο καφέ πριν τη δουλειά ή μετά τα ψώνια, για ένα απολαυστικό σνακ, για κουβέντα με φίλους, για επαγγελματικές συναντήσεις, για ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα το μεσημέρι, για ένα δείπνο, για ποτό. Έχουν ποιότητα στη γεύση, ευγενικό και γρήγορο σέρβις και προπάντων προσιτές τιμές.

Νεανικά με ανάλαφρη και φιλική ατμόσφαιρα. Χώροι Palmie bistro, άνετοι και ζεστοί. Το κάθε κατάστημα έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα μα όλα προσφέρουν την ίδια ποιότητα και γευστική απόλαυση. Σήμα κατατεθέν ο φοίνικας που διακοσμεί όλα τα καταστήματα  Palmie bistro .

Tα  Palmie bistro  είναι αμιγώς ελληνική αλυσίδα μοναδική στο είδος της, όπου κάθε πελάτης απολαμβάνει υψηλή ποιότητα φαγητού, γλυκού, ποτού & υπηρεσιών σε προσιτές τιμές και σε περιβάλλον που αναδεικνύει την αισθητική και το χαρακτήρα κάθε καταστήματος του Ομίλου Palmie bistro.

Το slogan των  Palmie bistro  : κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλη μέρα…συναντηθείτε!

Top