ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Pink Woman

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109767961 www.pinkwoman-fashion.com

Pink Woman

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Η Pink Woman δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας μόδας από το 2004. Με επίκεντρο την κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα, η Pink Woman ξεκίνησε ενσωματώνοντας στα σχέδια της τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγορών στους καταναλωτές της.

Η Pink Woman σήμερα αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της γυναικείας ένδυσης, με περίπου 100 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και σκοπό την περαιτέρω επέκταση του δικτύου καταστημάτων της ώστε να ξεπεράσει τα 100 σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Η εταιρεία προχωράει συνεχώς σε επενδύσεις στις δομές και υπηρεσίες που προσφέρει, όπως για παράδειγμα στην ανακαίνιση σχεδόν όλων των καταστημάτων σύμφωνα με ένα νέο retall concept, αλλά και στην αναβάθμιση της πλατφόρμας eshop με στόχο τη βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας.

Με διεθνή προσανατολισμό, αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες των γυναικών που θέλουν να υιοθετήσουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας σε προσιτές τιμές. Από το 2004 έως σήμερα στα καταστήματα Pink Woman, το έμπειρο και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον χώρο της μόδας, βρισκοντας το κατάλληλο ρούχο για κάθε σας εμφάνιση. Παράλληλα, στο νέο E-shop οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν τη διαρκώς ανανεωμένη συλλογή της Pink Woman ανά πάσα στιγμή.

Top