ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Attrattivo

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109705970 www.attrattivo.gr

Attrattivo

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Κάπου στα τέλη των ‘80s, είναι η περίοδος που μια οικογενειακή βιοτεχνία, διαφορετική από τις άλλες, αναπτύσσει τη δυναμική της και εξελίσσεται σε ένα fashion brand που πιστεύει στη μοναδικότητα. Η attrattivo ωριμάζει σε μια φρέσκια, σύγχρονη μάρκα που απευθύνεται σε νέες γυναίκες με προσωπικότητα, δραστήρια κορίτσια με θετική δύναμη που προσπαθούν να είναι ο καλύτερος και ο πιο αληθινός εαυτός τους.

Με τα χρόνια, εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και καθιερώνεται στο love brand εκείνων των γυναικών που θέλουν τη μια μέρα το στιλ τους να είναι θηλυκό, την άλλη ρομαντικό, ύστερα cool, αλλά πάντα αυθεντικό.

Τα ρούχα της attrattivo δημιουργούν εικόνες, όμορφα συναισθήματα και κρύβουν τη δική τους ιστορία. Απευθύνονται σε γυναίκες που, στις αποσκευές της ζωής τους, δίνουν ίδιο χώρο στα ρούχα, τα βιβλία και τη μουσική τους. Οι επιλογές τους δεν είναι ποτέ τυχαίες. Τα ρούχα που αγαπούν γίνονται συνειδητές υπογραμμίσεις, που περιγράφουν, χωρίς λόγια, τον χαρακτήρα και τη διάθεσή τους. Το κορίτσι της attrattivo εμπνέεται από τη σύγχρονη πλευρά της μόδας και κάθε μορφή τέχνης, δε φοβάται να «τσαλακωθεί», να χορέψει στη βροχή, να ανακαλύψει τις χαρές της ζωής και να ζήσει με πάθος. 

Είναι το κορίτσι που θα χαζέψει τα αστέρια, θα σηκώσει τη μακριά, φλοράλ φούστα της, για να παίξει ποδόσφαιρο, είναι η γυναίκα που θα μοιάζει ακόμα πιο όμορφη με ένα cargo τζιν παντελόνι και αρβυλάκια.

Τα trends είναι η αδυναμία της. Τα παρακολουθεί, τα γνωρίζει και συνήθως τα προλαβαίνει, πάντα επιβάλλοντάς τα μέσα από το προσωπικό της φίλτρο μέχρι να είναι απόλυτα ικανοποιημένη με αυτό που φοράει.  

Σήμερα, στόχος της attrattivo είναι να φέρει το σύμπαν της σε ακόμα περισσότερα σημεία. Και κυρίως, να δημιουργεί μόδα πολυδιάστατη, ανατρεπτική, που θα ενστερνίζεται τη φιλοσοφία του body positivity και του sustainability, παραμένοντας πάντα πιστή στο DNA της και στο πρότυπο της γυναίκας που εκφράζει. 

 

Top