ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Optical Papadiamantopoulos

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109700472 optical.gr

Optical Papadiamantopoulos

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

H Οptical Papadiamantopoulos βρίσκεται στο επίπεδο 2 του Athens Metro Mall και είναι η ιστορικότερη αλυσίδα οπτικών καταστημάτων στην Ελλάδα με 100 χρόνια ιστορίας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της μπορεί να σας συμβουλέψει και να σας προτείνει λύσεις για μία ιδανική όραση ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας.

 Η ιστορία των φακών επαφής στην Ελλάδα ξεκινάει την δεκαετία του ΄60 από την Optical Papadiamantopoulos και η εφαρμογή τους παραμένει συνώνυμη με το όνομα της καθώς συνεχίζει με μεγάλη εξειδίκευση και λύσεις σε κάθε πρόβλημα όρασης (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία, ξηροφθαλμία, κερατόκωνος κ.α.).

 Η Οptical Papadiamantopoulos δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για την παιδική όραση είτε με γυαλί ηλίου είτε με φακούς επαφής.

 Νο1 στην Ελλάδα στις πωλήσεις πολυεστιακών οφθαλμικών φακών εδώ και 40 χρόνια, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς οράσεως, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά και της τεχνολογίας.

Το κατάστημα επίσης διαθέτει μοναδικές συλλογές γυαλιών ηλίου που θα σας ξεχωρίσουν όπως David Beckham, Moscot, Gucci, Waiting For The Sun, Zeus+Dione, Etnia Βarcelona, Maui Jim, Ray-Ban, S.P.F. κ.α. 

 

 

Top