ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Prenatal

Ισόγειο Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109730704 prenatal.gr

Prenatal

Ισόγειο Σήμερα | 09:00 - 21:00

Η Prénatal, με 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εγκύου και της βρεφικής ηλικίας, είναι η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύεται σε προϊόντα για τη μέλλουσα μαμά, το νεογέννητο και το παιδί ως 10 ετών.

Η Prénatal σήμερα είναι η κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στο να παρέχει μια συνολική και πλήρη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες της νέας μαμάς και του παιδιού της.

Στην Ελλάδα είναι παρούσα από το 1990 και διαθέτει ένα δίκτυο 26 καταστημάτων.

Στο κατάστημα Prénatal θα βρείτε πλούσια ποικιλία προϊόντων, από τη μόδα για τη μέλλουσα μαμά και το παιδί έως 10 ετών ως τα απαραίτητα για την ανάπτυξη του παιδιού (όπως πιπίλες, μπιμπερό, πάνες, είδη για το φαγητό, την υγιεινή και την ασφάλεια), παιχνίδια, παιδικά δωματιάκια, είδη για το ταξίδι και τον περίπατο, για να έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο των νέων μαμάδων, όσο και των πιο έμπειρων.

Οι μάρκες που θα βρείτε, δίπλα στη μάρκα Giordani Prénatal, είναι από τις καλύτερες της αγοράς, Inglesina, Peg-Perego Bebé Comfort, Graco, Chicco, Philips Avent, Fisher Price, Plamobil, Lego και πολλές άλλες, με μια συνολική διαθεσιμότητα προϊόντων που ξεπερνάει τα 400 μοντέλα.

Σε όλα τα καταστήματα παρέχεται στις εγκύους και στις μαμάδες εξειδικευμένη εξυπηρέτηση με σκοπό να ενημερώνει, να συμβουλεύει και να καθησυχάζει.

Επιπλέον, αν γίνεις μέλος στο VIP Club θα έχεις 12 μήνες αποκλειστικών τιμών με -30% σε όλα τα ρούχα και την προίκα για κρεβάτι Prénatal.

Top