ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

The Body Shop

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109761009 www.thebodyshop.gr

The Body Shop

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Η The Body Shop είναι μία παγκόσμια εταιρεία με εμπνευσμένα από τη φύση ηθικά προϊόντα ομορφιάς που παράγονται με σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 900 υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, προϊόντα μακιγιάζ, σαγηνευτικά αρώματα και αρωματικές σειρές, εξειδικευμένα προϊόντα Spa και ολοκληρωμένης φροντίδας για το μπάνιο και το σώμα για την γυναίκα και τον άντρα καθώς και υπέροχες προτάσεις δώρων για όλους που ξεκινούν μόλις από 10€. Όλα τα προϊόντα της The Body Shop είναι 100% Vegetarian και Cruelty free και πάνω από το 50% των προϊόντων είναι vegan ενώ το 90% των προϊόντων δεν περιέχει parabens.

 Η The Body Shop αγωνίζεται για ένα πιο δίκαιο και πιο όμορφο κόσμο έχοντας στη καρδιά της την πεποίθηση ότι μία εταιρεία έχει τη δύναμη να επιφέρει θετικές αλλαγές. Από την ίδρυση της έως σήμερα, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τα προϊόντα της ή συστατικά αυτών στα ζώα, και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει. Υπήρξε η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμα Εμπόριο με Κοινότητες στη βιομηχανία ομορφιάς, που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευασίες της και επί σειρά ετών διενεργεί εκστρατείες με πάθος και αναλαμβάνει δράση για σοβαρά ζητήματα, όπως η απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικούς σκοπούς σε όλο τον κόσμο και η ενδυνάμωση των ανθρώπων, ενώ επίσης πραγματοποιεί διεθνείς ενέργειες για την προστασία του πλανήτη και του περιβάλλοντος.

Top