ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

The Body Shop

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109761009 www.thebodyshop.gr

The Body Shop

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Η The Body Shop είναι μία παγκόσμια ακτιβιστική εταιρεία ομορφιάς με πιστοποίηση B Corp που επικεντρώνεται στο να κάνει τη θετική διαφορά στον κόσμο, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας βιώσιμα προϊόντα ομορφιάς με πολυτελείς υφές και σύμμαχό της τη δύναμη της φύσης με τα πιο αγνά συστατικά της.

Η The Body Shop είναι πρωτοπόρος της φιλοσοφίας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν μία ισχυρή δύναμη με θετικό αντίκτυπο στον κόσμο και αυτή η εταιρική φιλοσοφία με επίκεντρο την ηθική ομορφιά αποτελεί μέχρι σήμερα την κινητήρια δύναμη του brand.

Από την ίδρυση της έως σήμερα, είναι 100% cruelty-free και vegan που σημαίνει ότι δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τα προϊόντα της ή συστατικά αυτών στα ζώα. Είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες» στη βιομηχανία ομορφιάς το 1987, το οποίο στηρίζεται στην ηθική προμήθεια των εκλεκτών, υψηλής ποιότητας συστατικών της και χειροποίητων αξεσουάρ από χιλιάδες παραγωγούς, αγρότες και έμπειρους τεχνίτες και τεχνίτριες από όλο τον κόσμο.

Στο κατάστημα της The Body Shop θα ανακαλύψετε τα δημοφιλή cruelty-free και vegan βιώσιμα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος, τη φροντίδα των μαλλιών, εκλεπτυσμένα αρώματα, προϊόντα make up και υπέροχες προτάσεις δώρων που παράγονται με καινοτόμες φόρμουλες και επιλεγμένα δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, τα οποία προέρχονται από πιστοποιημένες οργανικές καλλιέργειες σε όλο τον κόσμο. 

 

Όλα τα προϊόντα της The Body Shop παράγονται με περιβαλλοντική υπευθυνότητα και eco-friendly, βιώσιμες και ηθικές πρακτικές στη βιομηχανία ομορφιάς, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον τόσο για εσάς όσο και για τον πλανήτη, ενώ ήδη στο μεγαλύτερο ποσοστό τους διαθέτουν 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία από ανακυκλωμένο πλαστικό, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα της The Body Shop Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Top