ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Jewls and Jems

1ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109733130 www.jewlsandjems.com

Jewls and Jems

1ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Η εταιρία Jewls and Jems που ιδρύθηκε το 1995, έχει εδώ και χρόνια πιάσει τον παλμό της βιομηχανίας κοσμημάτων. Στα καταστήματα μας θα βρείτε κοσμήματα από ασήμι 925° , χρυσό 9κτ και 14κτ, ρολόγια αλλά και είδη δώρου. Μπορεί οι καιροί να αλλάζουν, ένα πράγμα όμως δεν αλλάζει, η δέσμευσή μας στην εξαίρετη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών μας.
Με προσήλωση στη λεπτομέρεια, τα σχέδια μας όπου το κλασσικό συναντάει το ιδιαίτερο, θέτουν τα νέα πρότυπα στο χώρο του κοσμήματος, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές σε κομμάτια που εκφράζουν την προσωπικότητα σας.
Η εξειδικευμένη μας ομάδα δουλεύει ακούραστα για να βρει και να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο σε μεγάλη ποικιλία, για να εμπνεύσει τη συλλογή σας.

Η ομάδα πωλήσεων μας, καταβάλει κάθε προσπάθεια για να προσφέρει μια ευχάριστη και απρόσκοπτη  εμπειρία κάθε φορά ψωνίζετε σε ένα από τα πολλά καταστήματα μας ή μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος, καθώς και μια ανεπανάληπτη εξυπηρέτηση σας, μετά την πώληση.  

Top