ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Migato

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2110137496 www.migato.com/el

Migato

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ MIGATO ΣΤΟ ATHENS METRO MALL


Με το πιο ανανεωμένο της Concept Store, η MIGATO άνοιξε τις πόρτες του νέου τηςκαταστήματος στο Athens Metro Mall στις 14 Οκτωβρίου 2021.
Το σύγχρονο design του καταστήματος είναι βασισμένο στις αποχρώσεις του λευκούκαι του μαύρου, οι οποίες συνδυάζονται άριστα με μεταλλικά και φυσικά υλικά. Η προσεκτικά σχεδιασμένη εργονομία του χώρου καθώς και οι δυο εντυπωσιακές οθόνεςχαρίζουν μια αξέχαστη shoe shopping εμπειρία.
Η εταιρεία MIGATO με συνολικά πάνω από 90 καταστήματα και Shop-in-Shop σε Ελλάδα και εξωτερικό κατατάσσεται στην μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία υποδημάτων.
Ο κος Πέτρος Γάτος, Managing Director, δήλωσε σχετικά: «Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοιγια το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στο Metro Mall. Στόχος μας είναι η βελτίωση του shopping experience σε όλους τους Migato Lovers οι οποίοι θα βρουν κατάτην επίσκεψη τους στο κατάστημα και νέα brands, όπως η Aldo, τα οποία χρήζουν στρατηγικής σημασίας στην πορεία της εταιρείας, στη νέα για όλους μας εποχή».
Το νέο κατάστημα MIGATO λειτουργεί και ως Click & Collect σταθμός από όπου θα παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής Online παραγγελιών από το migato.com
.
Μια νέα δυνατότητα για όλους τους επισκέπτες του καταστήματος είναι η εγγραφή στο loyalty πρόγραμμα της εταιρείας, Migato Lovers ώστε με κάθε αγορά τους, να κερδίζουν πόντους και προνόμια για μελλοντικές τους αγορές δημιουργώντας ένα omni channel experience μεταξύ φυσικών και Online MIGATO καταστημάτων.

Top