ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Dpam

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109738260 www.dpam.gr

Dpam

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Η DPAM σχεδιάζει στη Γαλλία ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 12 ετών. Τα προϊόντα αυτά, προσφέρονται στον καταναλωτή μέσα από τα 600 και πλέον καταστήματα DPAM σε όλο τον κόσμο τα οποία είναι κι αυτά μοναδικά, για την χρωματιστή και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Η DPAM δημιουργεί καταστήματα με βάση μια κεντρική ιδέα: τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με τα παιδιά, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό… Du Pareil au Même! Αυτή η ιδέα επιτρέπει στην DPAM να δημιουργεί προϊόντα χαρούμενα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν… σαν παιδιά.

Στην DPAM επίσης θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή από δερμάτινα, αθλητικά και casual παπούτσια που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά. Πάνω από 25 επώνυμα brands καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλες τις ηλικίες. Από παπούτσια αγκαλιάς μέχρι το σχολείο, τις αθλητικές δραστηριότητες, τη θάλασσα αλλά και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι Shoes Experts της DPAM σας περιμένουν για να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια για το παιδί σας, το βαφτιστήρι σας ή για δώρο.

 

Top