ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Village Cinemas

3ος Όροφος Σήμερα | 17:00-23:15 210 270 4800 www.villagecinemas.gr

Village Cinemas

3ος Όροφος Σήμερα | 17:00-23:15

Τα VILLAGE CINEMAS, μέλος του Ομίλου ANTENNA,  εισήγαγαν στην Ελληνική αγορά το πρώτο multiplex το 1997. Από τότε προσφέρουν αδιάλειπτα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και έχουν γίνει συνώνυμο της κινηματογραφικής ψυχαγωγίας και της καινοτομίας στην Ελλάδα προβάλλοντας ταυτόχρονα στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας όλες τις σπουδαίες νέες ταινίες.

Ανάμεσα στα σύγχρονα επιτεύγματά της είναι η έναρξη λειτουργίας της πρώτης αίθουσας Sphera στον κόσμο, ο καινοτόμος ήχος Dolby Atmos για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, η παρουσίαση και εν τέλει καθιέρωση πρωτοποριακών υπηρεσιών όπως το e-ticket και οι online αγορές προϊόντων κυλικείου e-order καθώς και οι fan favorite Epic Movie Nights και το Village Family Club για όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα τα Village Cinemas έχουν σε πρώτη και αποκλειστική προβολή όλα τα κορυφαία pop culture γεγονότα ενώ φιλοξενούν στις αίθουσές τους τις σημαντικότερες πρεμιέρες του κινηματογραφικού κόσμου.  

Τα Village Cinemas επενδύουν σταθερά σε υψηλής ποιότητας μοντέλα αιθουσών, όπως οι αίθουσες με καινοτόμο ήχο Dolby Atmos, οι απόλυτα premium αίθουσες Gold Class και οι αμιγώς οικογενειακές Vkids με τις καλύτερες νέες animation ταινίες παρέχοντας και τα πλέον γευστικά προϊόντα κυλικείου για την αναβάθμιση της συνολικής κινηματογραφικής εμπειρίας. Διαθέτουν 62 σύγχρονης τεχνολογίας αίθουσες, μεταξύ των οποίων 5 αίθουσες με ήχο Dolby Atmos, 4 παιδικές αίθουσες Vkids, 1 αίθουσα Vmax Sphera με ειδικό light show, 2 αίθουσες Gold Class, 1 αίθουσα Comfort και έναν θερινό κινηματογράφο στη Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να βρούμε Village Cinemas στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τον Βόλο.

H απόλυτη κινηματογραφική ψυχαγωγία και κουλτούρα είναι μόνο στα Village Cinemas.

Τα Village Cinemas @ Athens Metro Mall αποτελούνται από 5 ψηφιακές αίθουσες, εκ των οποίων:

  • 1 αίθουσα Dolby Atmos (η αίθουσα 2 υποστηρίζει όλες τις ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία Dolby Atmos),
  • 2 αίθουσες με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών & HFR 3D (αίθουσες 2 5)

Η συνολική χωρητικότητα των 5 αιθουσών ανέρχεται σε 977 θέσεις.

Όλες οι αίθουσες διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου Dolby Digital Surround για τέλεια απόδοση ήχου, άψογη ακουστική ευκρίνεια και οθόνες μεγάλων διαστάσεων.

Εκτός από τα Village Cinemas, στον ίδιο χώρο θα βρείτε Games όπου οι επισκέπτες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, όπως και τα Village Movie Store για τα συλλεκτικά δώρα των αγαπημένων σας ταινιών.

Επικοινωνία: 210 270 4800 (Καθημερινά 09:00 - 22:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00 - 22:00)