ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Bdtk

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109768376 www.bodytalk.com

Bdtk

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Bdtk. Train for pleasure.

Τα Bdtk δεν είναι απλά ρούχα μέσα στα οποία νιώθεις άνετα. Τα Bdtk εκφράζουν τη θετική στάση ζωής σου, την απόλαυση που αντλείς από κάθε τι που κάνει το δικό σου σώμα. Σχεδιάζουμε και παράγουμε αθλητικά ρούχα από το 1996, και καταλαβαίνουμε απόλυτα τη σχέση σου με το σώμα σου.

 Κάθε τι επάνω τους επιτρέπει την κίνηση. Κάθε τι επάνω τους λέει ποιος είσαι όταν κινείσαι. Η κίνηση είναι αυτή που σου δίνει ελευθερία, σε βοηθά να επικοινωνείς με τους άλλους, να αποκτάς εμπειρίες, η κίνηση αυτή σε κάνει να νιώθεις απόλαυση.

 Ρούχα λειτουργικά και όμορφα που σου δίνουν την δυνατότητα να κινείσαι χαλαρά, να εκφράζεσαι ελεύθερα, ρούχα που σε κάνουν χαρούμενο, που σου δίνουν την δυνατότητα να απολαύσεις τη ζωή σου μέσα στην πόλη.

 Δεν μας νοιάζει αν κάνεις πρωταθλητισμό ή αν απλά πας βόλτα, αν απαιτείς από το σώμα σου πειθαρχία ή αν το αφήνεις να εκφραστεί ελεύθερα. Αν το νιώθεις εσύ ή σε καταλαβαίνει εκείνο.

 Το όραμά μας είναι να σε κάνουμε να νιώθεις καλά με το σώμα σου και να μπορείς να χαίρεσαι τη σχέση σου μαζί του, όπως και όποτε εσύ θέλεις. Η άσκηση πρέπει να γίνεται με χαρά και να αποσκοπεί στην προσωπική ευχαρίστηση. Σημασία δεν έχει να εξαντλούμε το σώμα μας με απαιτητική γυμναστική ,αλλά να το κάνουμε το μέσο που θα μας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το motto μας είναι "Train for Pleasure". Είναι το καλύτερο εργαλείο που έχεις για να σε κάνει να νιώσεις καλά.

 

Top