ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Crocodilino

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00 2109718205 crocodilino.com

Crocodilino

2ος Όροφος Σήμερα | 09:00 - 21:00

Οι ρίζες της εταιρείας CROCODILINO ξεκινάνε το 1920 με τον ερχομό στο Πειραιά, μιας οικογένειας Ελλήνων προσφύγων βιοτεχνών από τη Μ. Ασία. Από το 1956 εξειδικεύεται μόνο στο παιδικό παπούτσι και για πολλά χρόνια κατασκεύαζε και προμήθευε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Minion, Λαμπρόπουλος, Πινόκιο, Σύμης).

Το 1986 δημιουργείται το brand CROCODILINO και ανοίγει το πρώτο κατάστημα. Η πολύχρονη εμπειρία, η συνεχής παρακολούθηση των επιστημονικών και τεχνικών εξελίξεων, ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής και η τήρηση των υψηλών τεχνικών προδιαγραφών στην κατασκευή, είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν στην CROCODILINO την ηγετική θέση στην αγορά του παιδικού παπουτσιού. Τα παπούτσια CROCODILINO είναι τα μόνα παιδικά παπούτσια που μετά από έρευνες έχουν λάβει την έγκριση από παιδοορθοπεδικό (κας Μίλη Ν. Κωνσταντινίδου). Παράλληλα εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό. Τσεχία, Dubai, Ν. Αφρική κ.α. H επέκταση στο e-commerce πρόσφατα με το e-shop crocodilino ανοίγει τους ορίζοντες για πωλήσεις σε κάθε σημείο σε όλη την Ελλάδα και τις χώρες τις κεντρικής Ευρώπης.

Η φιλοσοφία

Δημιουργώντας το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Χρόνια γεμάτα αγάπη χαρά και παιδικά χαμόγελα. Χρόνια πρωτοπορίας στο παιδικό παπούτσι. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε παπουτσάκια για κάθε στιγμή των παιδιών μας. Για παιχνίδι, για το σχολείο, για το party! Ποιότητα, άνεση, και χαρούμενα χρώματα! H ιδιαίτερη φροντίδα μας για τα πρώτα βήματα με μελετημένη ειδική ανατομική κατασκευή, μας έχει αναδείξει σαν Νο1 επιλογή στο βρεφικό παπουτσάκι. Δεν σταματάμε όμως στο προϊόν προσπαθούμε με κάθε τρόπο εδώ και πολλά χρόνια με τις κοινωνικές μας δράσεις να δώσουμε έμπνευση, χαρά και δύναμη στα παιδάκια που μας έχουν ανάγκη.

Βασικό μας κίνητρο η αγάπη για τους μικρούς μας φίλους, που τόσο απλόχερα μας χαρίζουν τα ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

“CROCODILINO” Με αγάπη & μεράκι από μεγάλα “παιδιά” για τα παιδιά!!!

Top