ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

OYSHO

  BACK TO TRAINING: MAKE YOURSELF PROUD

Η Oysho παρουσιάζει τη νέα της αθλητική κολεξιόν!

OYSHO

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

OYSHO

από 29.01 έως 24.02

Επιστρέφουμε στις προπονήσεις. Ώρα να θέσουμε στόχους και να ξεπεράσουμε τα όριά μας!

Η Oysho παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν, σχεδιασμένη από επαγγελματίες αθλητές και προπονήτριες της εφαρμογής Oysho Training.

 

Σε συνεργασία με ειδικούς του fitness, pilates, yoga, kickboxing και jumping rope, η Oysho παρουσιάζει τις νέες κολεξιόν Compressive και Comfortlux, ποιότητες που ξεχωρίζουν χάρη στη μεγάλη ευελιξία τους. 

Οι αθλητικές κολεξιόν της Oysho χαρακτηρίζονται από την πολυχρηστικότητά τους και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, επίπεδο και ένταση.

Στη γραμμή των τοπ και κολάν Compressive ξεχωρίζει η ποιότητα Extra Compressive, διαθέσιμη στα μοντέλα Raise Up και Core Control, σχεδιασμένη για να προσφέρει μέγιστη στήριξη και κράτημα χάρη στη μεγαλύτερη επιφάνεια συμπίεσης στο εσωτερικό της μέσης.

 

Στην Comfortlux, μια κολεξιόν με απαλό, ελαφρύ ύφασμα υψηλής ελαστικότητας για κάθε είδος κίνησης, παρουσιάζονται νέα χρώματα: πράσινο, μπλε, καφέ, τερακότα και λευκό.

 

Η καμπάνια γυρίστηκε στην Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών της Βαλένθια με την ειδική συνεργασία της Joana Pastrana, πρωταθλήτριας μποξέρ, σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Top