ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

STRADIVARIUS

ICONS CAMPAIGN!

STRADIVARIUS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

STRADIVARIUS

από 07.09 έως 30.09

 

Τρία μοντέλα είναι τα πρόσωπα της τελευταίας καμπάνιας του brand, η οποία επικαλείται τη νοσταλγία και τη μυθομανία και βασίζεται σε σύμβολα της μόδας από τρεις διαφορετικές γενιές.

Η Stradivarius ξεπερνά τις τάσεις και επαναφέρει τα σύμβολα ως αιώνιους ακρογωνιαίους λίθους στη βιομηχανία της μόδας.

Η Stradivarius παρουσιάζει την καμπάνια της AW23 με τρία διεθνή μοντέλα που εκπροσωπούν τις τρεις γενιές του κόσμου της μόδας. Η Ισπανίδα Esther Cañadas, η Πορτορικανή Joan Smalls και η Ολλανδέζα Luna Bjil γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του διαχρονικού και του αιώνιου και είναι οι πρωταγωνίστριες της τελευταίας καμπάνιας του brand. 

Η ιστορία του brand ενδυναμώνεται πάνω σε εμβληματικά ρούχα όπως η καμπαρντίνα, το little black dress, οι μπαλαρίνες ή ένα jean. Ταυτόχρονα όμως έχει δημιουργήσει  γύρω από τους επαγγελματίες της βιομηχανίας: ράφτες, δημιουργικά προφίλ και μοντέλα που έχουν τραβήξει όλη την προσοχή μέχρι στο τέλος να γίνουν σύμβολα.

Η Stradivarius απευθύνεται στη νοσταλγία και τη μυθομανία με αυτήν την καμπάνια και παρουσιάζει μια κολεξιόν στην οποία το denim είναι ο ακρογωνιαίος λίθος. Ένα ύφασμα το οποίο κάθε σεζόν κατορθώνει να αλλάζει. Στη νέα καμπάνια του brand το denim εμφανίζεται στην ξεθωριασμένη εκδοχή του και βαμμένο από πάνω, συνοδευόμενο από πλεκτά ρούχα, bikers δερματίνη, πουκάμισα και μίνι φούστες.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, η Stradivarius έχει συνεργαστεί με icons όπως η Hailey Baldwin, η Poppy Delevingne, η Harley Viera-Newton, η Amanda de Cadenet, η Úrsula Corberó και η Elsa Pataky σε μια σειρά από πρωτοβουλίες του brand. Το brand επικυρώνει το στοίχημά της για τη μόδα με τη συνεργασία των τριών διεθνών top model για τη καμπάνια της AW23. Γιατί οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά τα σύμβολα παραμένουν.

Top