Back to Scholl MVP @ Athens Metro Mall
 •  
 • 30.08

-

Γίνε ο BACK2SCHOOL MVP της φετινής σχολικής χρονιάς στο ATHENS METRO MALL!

 

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει! Είσαι έτοιμος να γίνεις ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν. Πώς; Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου, επισκέψου το ATHENS METRO MALL και γίνε ο Back 2 School MVP  πραγματοποιώντας τις πιο cool σχολικές αγορές, απολαμβάνοντας live αναμεταδόσεις του MundoBasket, λαμβάνοντας μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και κερδίζοντας υπέροχα δώρα!

 

Βγείτε κερδισμένοι… με υπέροχες σχολικές αγορές!

Από τις 3Ο Αυγούστου, τα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων σας περιμένουν για να εξοπλιστείτε με όλα τα απαραίτητα είδη για τη νέα σχολική χρονιά με μοναδικές επιλογές σε σχολικά, παιχνίδια, αθλητικά, είδη ένδυσης και υπόδυσης.

 

Πρωτάθλημα στη διασκέδαση…

Φέτος το MundoBasket έχει την τιμητική του στο ΑTHENS METRO MALL! Από τις 30 Αυγούστου έως τις 28 Σεπτεμβρίου ο παίκτης που θα συγκεντρώνει καθημερινά το υψηλότερο σκορ στα διαδραστικά μπασκετικά παιχνίδια* θα κερδίζει μοναδικά δώρα!  (διαβάστε τους όρους συμμετοχής στο παράρτημα 1).

(Οι διαγωνιζόμενοι  θα συμμετέχουν* ανά δύο και νικητής θα αναδεικνύεται αυτός με το μεγαλύτερο σκορ, ο οποίος και θα λαμβάνει δώρο από το Athens Metro Mall.

- O νικητής με το υψηλότερο σκορ της ημέρας θα επιβραβεύεται επιπλέον με αθλητικά δώρα και μια σχολική τσάντα. O νικητής** θα ανακοινώνεται την

επόμενη ημέρα του διαγωνισμού.

- Ώρες λειτουργίας παιχνιδιού: Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 20:00 / Σάββατο 12:00 - 15:00 & 17:00 - 20:00

*Ισχύει με την επίδειξη αποδείξεων, οποιασδήποτε αξίας, της ίδιας ημέρας και με ανώτατο όριο συμμετοχής στο παιχνίδι, μια φορά ανά ημέρα.

**Ο νικητής που θα έχει πετύχει το υψηλότερο σκορ της ημέρας δεν θα έχει ξανά δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το πέρας της εν λόγω ενέργειας).

 

Για όσους θέλουν να βρίσκονται στην «καρδιά» των εξελίξεων, στο ειδικά διαμορφωμένο ραδιοφωνικό booth (επίπεδο 0), ο Sport-FM θα εκπέμπει live από το ATHENS METRO MALL στους αγώνες που θα συμμετέχει η Εθνική μας Ομάδα και θα κληρώνει μοναδικά δώρα! 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «η Διοργανώτρια»), στα πλαίσια των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις  30 Αυγούσοτυ 2019 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2019, σε ημερήσια βάση, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, θα κερδίσουν αθλητικά δώρα από το Athens Metro Mall.

2.- Στo διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, ανεξαρτήτως αξίας (ισχύει με την επίδειξη απόδειξης της ίδιας ημέρας στον αρμόδιο υπάλληλο της Διοργανώτριας), από τις 30 Αυγούσοτυ 2019 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2019, και θα δοκιμάσουν τις αθλητικές τους ικανότητες στο πλαίσιο διαδραστικού παιχνιδιού που θα λάβει χώρα στο Επίπεδο ΜΗΔΕΝ (0) του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Ο νικητής (ο διαγωνιζόμενος που θα έχει πετύχει το υψηλότερο σκορ της ημέρας), θα ανακοινώνεται  την επόμενη ημέρα της συμμετοχής του στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr). Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 10 Οκτωβρίου 2019.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον κανονισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει τον διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή των κληρώσεων, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

 

 

 

ATHENS METRO MALL

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, 173 43, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

 • ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 09:00 - 21:00
 • SUPERMARKET 08:00 - 21:00
 • ΤΡΑΠΕΖΕΣ 09:00 - 20:00
 • PARKING 05:20 - 02:00
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 2ου 10:00 - 22:00
 • CINEMAS 11:00 - 03:00
 • ΕΣΤΙΑΣΗ 3ου ΟΡΟΦΟΥ 09:00 - 01:00
 • ΕΣΤΙΑΣΗ 4ου ΟΡΟΦΟΥ 09:00 - 01:00
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 3ου 09:00 - 01:00
 • Directions

 • Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε μια άλλη διεύθυνση