ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

PLAYMOBIL FUN

Για ακόμα μία χρονιά ο κόσμος της Playmobil ζωντανεύει στο Athens Metro Mall!

PLAYMOBIL FUN

Από την Παρασκευή 15 Μαρτίου έως την Κυριακή 21 Απρίλιου, το Athens Metro Mall μεταμορφώνεται σε ένα διαδραστικό παιχνίδι Playmobil που θα είναι πολύ fun…Playmobil Fun!

 

Πάμε να δούμε τι ιστορίες θα έχουμε φέτος;

Αφήστε τη φαντασία των παιδιών να ελευθερωθεί ταξιδεύοντας σε ένα παραμυθένιο κόσμο με ιππότες, πριγκίπισσες και δράκους. Συνοδεύστε την πριγκίπισσα που προσγειώνεται ανάλαφρα στα γεμάτα πούπουλα σύννεφα του Rainbow Castle, σε ένα μέρος ψηλά στους ουρανούς όπου τα χρώματα σε γοητεύουν και η χαρά κυριαρχεί. Απολαύστε τις πριγκίπισσες να τραγουδούν και να χορεύουν σε μελωδικούς ρυθμούς αγκαλιά με τα πόνυ τους.

Περάστε μέσα από την πύλη του επιβλητικού Κάστρου του Novelmore που θα αναμένει την επίσκεψή σας και θα ανοίξει μαγικά. Εκεί θα σας περιμένουν φανταστικοί ιππότες που θαξιφομαχούν για το χέρι μίας όμορφης πριγκίπισσας. Συναντήστε επιβλητικούς δράκους με ζωντανά χρώματα και πελώρια φτερά. Μεταμορφωθείτε σε ιππείς δράκου και πετάξτε ψηλά στο απέραντο γαλάζιο με τα σύννεφα και το ήπιο αεράκι για συντροφιά. Φορέστε κράνος και ετοιμαστείτε για προσγείωση.

Αφήστε τα παιδιά σας να νιώσουν οι πρωταγωνιστές του δικού τους παραμυθιού. Τους πιο μικρούς μας φίλους μέχρι 4 ετών τους περιμένει στον 4ο όροφο ένας παιδότοπος με τα παιχνίδια PLAYMOBIL 1.2.3, κατάλληλα για την ηλικία τους που θα τους συστήσουν σε έναν κόσμο γεμάτο χαρά και καινούργιες εμπειρίες.

Super Έκπληξη! Η οικογενειακή βόλτα στο ATHENS METRO MALL από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00-20.00 και Σάββατο/Κυριακή 12.00-19.00 χαρίζει αγαπημένα δώρα Playmobil!

Με ελεύθερη είσοδο στον χώρο του Playmobil FUN και με αγορές 20€ και άνω, όλοι θα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα Playmobil!*

  • Απαιτείται η επίδειξη των αποδείξεων της ίδιας ημέρας, συνολικής αξίας €20, στο infodesk του Athens Metro Mall (επίπεδο 1). Δικαίωμα συμμετοχής: ένα (1) κουπόνι ανά άτομο, ανά ημέρα.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ - ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 15 Μαρτίου 2024 έως και τις 21 Απριλίου 2024, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι τέσσερις (4) νικητές του οποίου κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2024 θα κερδίσουν ως δώρο από ένα (1) παιχνίδι Playmobil ο καθένας.

2.- Στο διαγωνισμό - κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας είκοσι (20) ευρώ και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις 15 Μαρτίου 2024 έως και τις 21 Απριλίου 2024.

3.- Στο διαγωνισμό - κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.-Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 03 Αυγούστου 2024. Η αξία του δώρου δεν θα ξεπερνά το ποσό των ενενήντα ευρώ (90€) έκαστο.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει το διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει το διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7. -Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

Οι νικητές/τριες του διαγωνισμού είναι :

  • Ανδρικοπούλου Νίκη
  • Κόκκινου Αμαλία
  • Ξάνθου Ζαχαρούλα-Μαρία
  • Ψαροπούλου Ελίνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top