ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

HAPPY FAMILY WEEKENDS

HAPPY  FAMILY WEEKNEDS ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! 

HAPPY FAMILY WEEKENDS

O Σεπτέμβρης έφτασε και μας υποδέχεται στην γωνιάτων Happy Family Weekends του Athens Metro Mall!

02 & 03 Σεπτεμβρίου : Φτιάχνουμε κατασκευές του μπάσκετ

Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες! Θα παίξουν με τους μπασκετικούς κανόνες και θα φτιάξουν φανταστικές χειροτεχνίες, όπως μπάλες του μπάσκετ και γιρλάντες με πολύ χρώμα, φαντασία και διάθεση.

 

09 & 10 Σεπτεμβρίου : Κατασκευάζουμε  Basketball κάρτες και σελιδοδείκτες

Στη γωνιά των Happy Family Weekends υποδεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους παρέα με τις μαμάδες τους. Με τη βοήθεια του face painting θα μεταμορφωθούν σε μικρούς μπασκετμπολίστες και θα κατασκευάσουν μοναδικές κάρτες μπάσκετ αλλά και μοναδικούς σελιδοδείκτες.

 

16 & 17 Σεπτεμβρίου: Επιστροφή στα θρανία με ξεχωριστές μολυβοθήκες

Η επιστροφή στα θρανία είναι γεγονός! Τα Happy Family Weekends είναι εδώ και τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν αλλά θα μάθουν και πως να φτιάχνουν τις δικές τους ευφάνταστες  μολυβοθήκες, με κέφι και χαρά.

 

23 & 24 Σεπτεμβρίου : Δημιουργούμε μοναδικές σχολικές κατασκευές

O Σεπτέμβριος έχει υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους και τους περιμένει να φτιάξουν παιχνιδιάρικα κουτιά για το γραφείο τους από ανακυκλώσιμα υλικά, αλλά και τις δικές τους κονκάρδες επιλέγοντας οι ίδιοι το θέμα που τους αρέσει.  

 

30 Σεπτεμβρίου & 01 Οκτωβρίου: Γινόμαστε οι πιο καλοί μαθητές

Στα  Happy Family Weekends οι μικροί μας μαθητές θα προετοιμαστούν για τη νέα σχολική χρονιά που έχει φτάσει , φτιάχνοντας τους δικούς τους  πολύχρωμους σελιδοδείκτες από ξυλάκια. Ακόμη με πιατάκια και χαρτονάκια θα φτιάξουμε τον πιο καλό μαθητή της χρονιάς!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top