ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Happy Family Weekends

Happy Family Weekends Mαΐου!

Happy Family Weekends

Η Άνοιξη μας χαμογελά στην παιδική γωνιά των Happy Family Weekends του Athens Metro Mall!

 

 

Δευτέρα 01 Μαΐου

 

Στη γωνιά των Happy Family Weekends γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά. Οι νεράιδες της Άνοιξης υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους την πρώτη ημέρα του μήνα των λουλουδιών και τους προσκαλούν να παίξουν και να δημιουργήσουν μοναδικές λουλουδένιες κατασκευές.

 

 

06 & 07 Μαΐου : Η Άνοιξη μας χαμογελά

 

Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε χαμογελαστά λουλουδάκια με την τεχνική του Face painting, ζωγραφίζουν λουλουδένια τοπία και γιορτάζουν τη φύση δημιουργώντας λουλούδια, πεταλούδες και άλλες ανοιξιάτικες κατασκευές, με πολύ χρώμα και διάθεση.

 

13 & 14 Μαΐου : Η Γιορτή της μητέρας

 

Στη γωνιά των Happy Family Weekends υποδεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους παρέα με τις μαμάδες τους. Παρέα θα δημιουργήσουν, θα παίξουν, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν. Τώρα που η μητέρα έχει τη γιορτή της είναι ευκαιρία όλα αυτά να τα κάνουμε παρέα. Ας ξεκινήσουμε.

 

20 & 21 Μαΐου : Μελισσούλα – Μελισσάκι

 

Ο ήρωας Bee-Bee μαζί με το φίλο του το μελισσοκόμο επισκέπτονται τη γωνιά των Happy Family Weekends και μαθαίνουν στους μικρούς μας φίλους  τα πάντα για την μέλισσα, το μελίσσι, αλλά και πώς φτιάχνουμε το μέλι.

 

27 & 28 Μαΐου : Ανοιξιάτικα Τιτιβίσματα

 

Οι νεράιδες της Άνοιξης υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους, ενώ ακούσματα πουλιών ηχούν από την μουσική τους. Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε πουλάκια με την τεχνική του face painting, ζωγραφίζουν, παίζουν και φτιάχνουν υπέροχες κατασκευές.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top