ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Playmobil Fun

Από τις 17 Φεβρουαρίου ο μαγικός κόσμος της Playmobil ζωντανεύει στο ATHENS METRO MALL!

 

Playmobil Fun

Οι ιππότες του Novelmore και οι νεράιδες της Ayuma από τον θαυμαστό κόσμο της Playmobil είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν στο ATHENS METRO MALL από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Απριλίου!

Σε κάθε όροφο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου συναρπαστικά εκθέματα με κάστρα, ιππότες και νεράιδες, μαζί με μοναδικές διασκεδαστικές δραστηριότητες θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο πιο παραμυθένιο Playmobil FUN σκηνικό!

 

Η σημασία της Ανακύκλωσης… μέσα από το παιχνίδι!

Εκτός από το ατελείωτο παιχνίδι, στο ATHENS METRO MALL θα πραγματοποιείται και η δράση Playmoκύκλωση για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με σκοπό να μάθουν τους κανόνες και τα οφέλη της ανακύκλωσης παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες Playmobil.

 

Φανταστική κλήρωση Playmobil

Η οικογενειακή βόλτα στο ATHENS METRO MALL από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00-20.00 και Σάββατο/Κυριακή 12.00-19.00 χαρίζει αγαπημένα δώρα Playmobil!

Με ελεύθερη είσοδο στον χώρο του Playmobil FUN και με αγορές 20€ και άνω, όλοι θα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα Playmobil!*

 

NΙΚΗΤΕΣ :

 

ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ 

ΠΛΑΤΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΜΠΙΩΤΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

 

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 17 Φεβρουαρίου 2023 έως και τις 04 Απριλίου 2023, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα για έναν τυχερό,  θα κερδίσουν ως δώρο 1 παιχνίδι από την Playmobil ο καθένας.

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας είκοσι (20) ευρώ και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις 17 Φεβρουαρίου 2023 έως και τις 04 Απριλίου 2023.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 31 Απριλίου 2023.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει το διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να τον ακυρώσει ή να τον παρατείνει.

7.-Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top