ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Mundial 2022

Ο παλμός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 22’ χτυπά δυνατά στο Athens Metro Mall!

 

Mundial 2022

Σφυρίζουμε την έναρξη του Μουντιάλ με τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6!

It’s time for the greatest global sporting event! Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και το ATHENS METRO MALL θα βρίσκεται

το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, σε ρυθμούς Μουντιάλ παρέα με τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Το αγαπημένο εμπορικό των νοτίων προαστίων μεταμορφώνεται σε μια τεράστια αρένα, καλώντας τον κόσμο να συμμετέχει σε ένα μεγάλο Live sport event με τους αγαπημένους του ραδιοφωνικούς παραγωγούς, για την εξέλιξη της διοργάνωσης αλλά και τον Παγκόσμιο Νικητή.

 

World Cup 22’ Debate με τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, σε περιμένουμε στο ATHENS METRO MALL για να μας πεις κι εσύ τη γνώμη σου!

 

Οι Βάιος Τσούτσικας,  ο Μιχάλης Τσόχος και  ο Σταύρος Χονδροθύμιος θα δημιουργήσουν μια επιτροπή και για δύο ώρες θα διεξάγουν ένα debate για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Παγκόσμιο Κύπελο και όλες τις πιθανές προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή.

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 22’ θα διεξαχθεί φέτος στο Κατάρ, με τον πρώτο αγώνα να ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου. Στη φετινή οργάνωση θα συμμετέχουν 32 ποδοσφαιρικές ομάδες, ενώ ο μεγάλος νικητής θα ανακηρυχθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

 

Το  ATHENS METRO MALL γιορτάζει την έναρξη του World Cup 2022 με ένα απίθανο ποδοσφαιρικό event και  σας περιμένει για να κάνει την κάθε σας στιγμή αξέχαστη με ατελείωτο shopping, δράσεις και εκπλήξεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top