ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Happy Family Weekends

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει παρέα με το Eurobasket 2022!

 

Happy Family Weekends

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει παρέα με το Eurobasket 2022!

 

03 & 04 Σεπτεμβρίου

Με απλά υλικά και πολλή φαντασία και δημιουργικότητα φτιάχνουμε «μπασκετικές» γιρλάντες και μολυβοθήκες για να ξεκινήσουμε με αθλητική διάθεση τη νέα σχολική χρονιά!

 

10 & 11 Σεπτεμβρίου

Βάζουμε τρίποντο στη νέα σχολική χρονιά…με τις πιο «μπασκετικές» κατασκευές! Φτιάχνουμε υπέροχους σελιδοδείκτες για τα καινούρια μας βιβλία και μοναδικές χάρτινες κάρτες!

 

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου (17:00-20:00) & Σάββατο 17 (12:00-16:00) Σεπτεμβρίου : Το Happy School Year επιστρέφει!!

Για 4η χρονιά το θεματικό event του all4mama.gr με την υποστήριξη του Easy 97,2 επιστρέφει στο Athens Metro Mall. Δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους, face painting, κατασκευές, δώρα, μουσική, αθλητικές δραστηριότητες, χορός και ενδιαφέρουσες ομιλίες για τους μεγάλους σας περιμένουν, για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τη νέα σχολική χρονιά!

 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

To παιχνίδι δε σταματά ποτέ! Δημιουργούμε αυτοσχέδιες επιτραπέζιες μπασκέτες και απολαμβάνουμε, στα διαλείμματα, το αγαπημένο μας άθλημα στα θρανία του σχολείου.

 

24 & 25 Σεπτεμβρίου

Αυτό το Σαββατοκύριακο φτιάχνουμε χάρτινες κορνίζες για τις καινούριες σχολικές μας φωτογραφίες! Όλοι μαζί με χαρτόνια και χρώματα κατασκευάζουμε σε μακέτα ένα μοναδικό γήπεδο μπάσκετ!

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top