ATHENS METRO MALL RADIO

Blue Star Ferries

Κερδίστε διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Blue Star Ferries με αγορές στο Athens Metro Mall!

Blue Star Ferries

Summer for all μόνο στο Athens Metro Mall! Η καθιερωμένη επίσκεψη shopping για τη βαλίτσα των διακοπών, στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, γίνεται το «εισιτήριο» για να ανακαλύψετε τις ομορφιές των πιο δημοφιλών ελληνικών νησιών! Από τις 28/06 έως και τις 31/07, με αγορές 30€ και άνω από τα 95 επώνυμα καταστήματα του Athens Metro Mall, λαμβάνετε μέρος στις καθημερινές κληρώσεις* για διπλά ακτοπλοϊκα εισιτήρια με επιστροφή, από τη Blue Star Ferries, για ονειρικές διακοπές στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη**!

 

Διακοπές με υπογραφή... Athens Metro Mall!

Οργανώνουμε τις αγορές μας και... σαλπάρουμε για διακοπές! Προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης για το καλοκαιρινό νεσεσέρ, ρούχα, παπούτσια και μαγιό για τη βόλτα στο νησί και την παραλία αλλά και αξεσουάρ τεχνολογίας που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας... Όλα τα summer essentials για ένα αξέχαστο καλοκαίρι σας περιμένουν στα 95 επώνυμα καταστήματα Μόδας, Ομορφιάς, Τεχνολογίας και Ειδών σπιτιού του Athens Metro Mall ενώ παράλληλα διεκδικείτε τα ακτοπλοϊκά εισητήρια που θα σας χαρίσουν τις πιο μαγικές καλοκαιρινές αναμνήσεις!

 

ΝΙΚΗΤΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΝΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΝΤΗ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΡΟΓΚΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΑΝΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΑ

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΙΟΣ ΒΙΛΛΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

 

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 28 Ιουνίου 2021 έως και τις 31 Ιουλίου 2021, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται κάθε μέρα,  θα κερδίσουν ως δώρο 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή από την Blue Star Ferries.

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας τριάντα (30) ευρώ και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις 28 Ιουνίου 2021 έως και τις 31 Ιουλίου 2021.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2021.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει το διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να τον ακυρώσει ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top