ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Παίζουμε μεγάλη μπάλα!!

Παίξε μπάλα και κέρδισε πλούσια δώρα!

Παίζουμε μεγάλη μπάλα!!

Το Athens Metro Mall παίζει... μεγάλη μπάλα και γιορτάζει το EURO 2020 με απίθανα ποδοσφαιρικά events και μεγάλα δώρα! Από τις 11/6 έως και τις 11/7, με αγορές 50€ και άνω από τα 95 επώνυμα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, μπαίνετε στην κλήρωση* όπου κάθε εβδομάδα ένας τυχερός κερδίζει ένα μοναδικό Σετ Καθιστικού Κήπου από το κατάστημα Διάφανο, μια μπάλα ποδοσφαίρου Euro 2020 και μια επίσημη ποδοσφαιρική φανέλα εθνικής ομάδας.

 

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!

Και βάζουμε «γκολ» στα δώρα! Στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall, σας περιμένει το πιο διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι για να δοκιμάσετε τις ποδοσφαιρικές σας ικανότητες και να διεκδικήσετε** μία μπάλα ποδοσφαίρου EURO 2020 και μια επίσημη ποδοσφαιρική φανέλα εθνικής ομάδας. Ακόμη, μείνετε συντονισμένοι για τρεις ξεχωριστές Live εκπομπές σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό bwinΣΠΟΡ FM 94.6, με καλεσμένους «έκπληξη» από τον ποδοσφαιρικό χώρο και όχι μόνο!

 

Save the dates!

Παρασκευή 11/06 (18:00 – 20:00),  Σάββατο 26/06 (12:00 – 14:00) & Σάββατο 10/07 (12:00 – 14:00).

 

Και μην ξεχνάτε! Η επίσκεψή σας στο Athens Metro Mall, για shopping κάτω από την εντυπωσιακή ανοιγόμενη οροφή του εμπορικού κέντρου, γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη με την υπηρεσία delivery ή take away από τα εστιατόρια και τα café μας ώστε να συνεχίσετε την ημέρα σας με τον πιο γευστικό τρόπο!

Νικητές καθιστικού κήπου + μπάλα + φανέλα:

 • 1η εβδομάδα: ΜΑΡΙΑ ΚΑΒΡΟΥ

Νικητές μπάλας:

 • 11/06: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ
 • 12/06: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
 • 14/06: ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 • 15/06: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
 • 16/06: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΛΥΚΑΣ
 • 17/06: ΒΕΡΑ ΜΠΕΚΙΑΡΗ
 • 18/06: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΙΝΗΣ
 • 19/06: ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
 • 21/06: ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ

Νικητές μπλούζας:

 • 1η εβδομάδα: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΟΥ

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 11 Ιουνίου 2021 έως και τις 10 Ιουλίου 2021, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι τέσσερις (4) νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται εβδομαδιαίως, θα κερδίσουν έκαστος ως δώρο α) ένα σετ καθιστικού κήπου BOCA, το οποίο αποτελείται από έναν (1) καναπέ (173x77x82εκ.), δύο (2) πολυθρόνες (70x77x82εκ.) κι ένα (1) τραπέζι (135x65x82εκ.) από το κατάστημα «Διάφανο» εντός του Athens Metro Mall,  β) μία επίσημη φανέλα εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τις συμμετέχουσες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020 χώρες (επιλογής της Διοργανώτριας) και γ) μία μπάλα ποδοσφαίρου Adidas.

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των δεκαοκτώ (18) ετών που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας πενήντα ευρώ (50€) και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις 11 Ιουνίου 2021 έως και τις 10 Ιουλίου 2021.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως την 1η Αυγούστου 2021.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει το διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να τον ακυρώσει ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

**ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ– ΟΡΟΙ 

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από την 11η Ιουνίου 2021 έως και την 10η Ιουλίου 2021, σε ημερήσια βάση, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται καθημερινά, θα κερδίσουν ως δώρο μία μπάλα ποδοσφαίρου Adidas. Επίσης, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες κληρώσεις και τέσσερισ (4) νικητές θα κερδίσουν ως δώρο μία επίσημη φανέλα εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τις συμμετέχουσες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020 χώρες (επιλογής της Διοργανώτριας).

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των δεκαοκτώ (18) ετών που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας είκοσι ευρώ (20€) και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στον αρμόδιο υπάλληλο της Διοργανώτριας), από τις 11 Ιουνίου 2021 έως και τις 10 Ιουλίου 2021.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως την 1η Αυγούστου 2021.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να τον ακυρώσει ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή των κληρώσεων, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top