ATHENS METRO MALL RADIO

Βack to School

Back to School με τις καλύτερες τιμές για μικρούς και…μεγάλους μαθητές!

Βack to School

Το μάθημα ξεκινά… στο
ATHENS METRO MALL! Λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς «βγάζουμε» μια λευκή κόλλα χαρτί και φτιάχνουμε τη λίστα με τα απαραίτητα για τη νέα σεζόν! Από τις 31 Αυγούστου έως και τις 3 Οκτωβρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του για να απολαύσουν τις αγορές τους στις καλύτερες τιμές, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

 

Back to School με μοναδικά δώρα!*

Από τις 2 έως τις 26 Σεπτεμβρίου με κάθε αγορά αξίας 20€* και άνω, από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, λαμβάνετε μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσετε φανταστικά δώρα από τα public! Το καλύτερο;

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Τουμπάνος και
το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος από τον αγαπημένο Athens Dee Jay 95.2, θα εκπέμπουν ζωντανά από τις 12:00 έως τις 15:00 και θα αναδείξουν τους τυχερούς νικητές!

 

Εμπειρία που παίρνει… «Άριστα 10»!

Υποδεχτείτε τη νέα σχολική χρονιά εμπλουτίζοντας το «πρόγραμμα» των ημερών με την επίσκεψή σας στο ATHENS METRO MALL, κάνετε ένα «διάλειμμα» στα café ή τα εστιατόριά του και απολαύστε στιγμές shopping που θυμίζουν…

«εκδρομή» με δώρα!

 

Πριν χτυπήσει το κουδούνι…

Διαλέγουμε σχολική τσάντα, γεμίζουμε την κασετίνα μας με τα πιο πολύχρωμα μολύβια και επιλέγουμε τα πιο cool outfits για το σχολείο! Μετά από τη βόλτα στα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, οι μικροί μας φίλοι δεν θα βλέπουν την ώρα για να επιστρέψουν στα θρανία! Ο ενθουσιασμός όμως συνεχίζεται και για τους… μεγάλους «μαθητές» μας αφού στα 95 καταστήματα μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης του ATHENS METRO MALL, θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για να ανανεώσουν το στιλ, την εμφάνιση και τον χώρο τους, πατώντας το πολυπόθητο “reset” ενόψει της νέας σεζόν!

 ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ (laptop)

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΟΔΟΥΛΟΥ (smartphone)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΚΙΔΗ (smartphone)

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΒΟΥΛΑ (smartphone)

 

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 02 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2020, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι τέσσερις (4) νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου θα κερδίσουν ως δώρο από το κατάστημα Public εντός του Athens Metro Mall τα εξής: o πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα laptop αξίας τετρακοσίων πενήντα ευρώ (450€) και ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος νικητής θα κερδίσουν από ένα κινητό smartphone SAMSUNG GALAXY A21s.

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, αξίας είκοσι ευρώ (20€) και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις  02 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2020.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 26 Οκτωβρίου 2020.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει το διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να τον ακυρώσει ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top