ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

EURO EURO ΟΛΟΙ!

Η καρδιά του EURO 2024 χτυπά στο ATHENS METRO MALL

με απίθανα ποδοσφαιρικά events, μεγάλα δώρα & το 1ο Food Festival!

EURO EURO ΟΛΟΙ!

Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου και για έναν ολόκληρο μήνα, στο ATHENS METRO MALL, γιορτάζουμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και βάζουμε «γκολ» στα δώρα! Έως και τον μεγάλο τελικό του φετινού EURO στις 14 Ιουλίου στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων βρίσκεται… στη σέντρα, με έναν τυχερό ή μία τυχερή κάθε εβδομάδα να κερδίζει ένα μοναδικό Σετ Καθιστικού για τον κήπο  από το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ, αλλά και την επίσημη μπάλα του EURO 2024 από το κατάστημα INTERSPORT. Καθώς όμως ποδοσφαιρικά happenings χωρίς καλό φαγητό δεν γίνεται… το ATHENS METRO MALL διοργανώνει το 1ο Food Festival και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο να ζήσουν την εμπειρία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απολαμβάνοντας γευστικές επιλογές ιδανικές για την περίσταση! 

Μία κλήρωση κάθε εβδομάδα! Με αγορές από 20€ και άνω, από τα 95 επώνυμα καταστήματα ένδυσης, ηλεκτρονικών ειδών, ομορφιάς, παιδική μόδα, είδη σπιτιού και άλλα, λαμβάνετε μέρος αυτόματα στην εβδομαδιαία κλήρωση* για ένα μοναδικό Σετ Καθιστικού για τον κήπο από το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ και την επίσημη μπάλα του EURO 2024 από το κατάστημα INTERSPORT.

 

Oι νικητές του διαγωνισμού είναι:

ΔΕΔΕΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 

 

Ελάτε να δοκιμάσετε τις ποδοσφαιρικές σας ικανότητες!

Στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall, από τις 17 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου θα σας περιμένει το πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι για να δοκιμάσετε τις ποδοσφαιρικές σας ικανότητες και να διεκδικήσετε** μία μπάλα ποδοσφαίρου EURO 2024.

Πότε; Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-20:00 & Σάββατα 12:00-15:00 και 17:00-20:00.

 

Oι νικητές του παιχνιδιού είναι: 

ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΛΑΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΥΔΟΚΙΑ

ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΜΑΥΡΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ ΙΟΥΛΙΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ 

ΠΑΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΘΑΝΟΣ

ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

ΤΣΙΚΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΞΥΘΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΑΡΛΑ ΕΛΕΝΗ

 

Το EURO 2024 ξεκινά με το 1ο Food Festival!

Με αφορμή το EURO 2024 υποδεχόμαστε το πρώτο Food Festival την Παρασκευή 14 & το Σάββατο 15 Ιουνίου στο ATHENS METRO MALL και το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων γίνεται ο απόλυτος προορισμός φαγητού και διασκέδασης για τους ποδοσφαιρόφιλους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πληθώρα γευστικών επιλογών στον εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο του εμπορικού… μια όαση δροσιάς τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού!

 Για ό,τι και αν ψάχνετε φέτος το καλοκαίρι… το ATHENS METRO MALL είναι ο ένας και μοναδικός σας προορισμός shopping και διασκέδασης!

 

* Απαιτείται η επίδειξη των αποδείξεων της ίδιας ημέρας, συνολικής αξίας 20€, στο infodesk του Athens Metro Mall (επίπεδο 1). Δικαίωμα συμμετοχής: ένα (1) κουπόνι ανά άτομο, ανά ημέρα.

** H κλήρωση για τη μπάλα θα γίνεται καθημερινά για έναν τυχερό ανά ημέρα. Ισχύει με την επίδειξη απόδειξης αγορών της ίδιας ημέρας.

 

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 14 Ιουνίου 2024 έως και τις 14 Ιουλίου 2024 στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall (εφεξής «Athens Metro Mall»), οι τέσσερις (4) νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται εβδομαδιαίως, θα κερδίσουν έκαστος ως δώρο τα εξής: α) από το κατάστημα «ΔΙΑΦΑΝΟ» εντός του Athens Metro Mall ένα σετ καθιστικού κήπου …….., το οποίο αποτελείται από δύο (2) πολυθρόνες (90x70x62εκ.), δύο (2) όττομαν (80x60x32,5εκ.) κι ένα (1) τραπεζάκι (70x40x52εκ.) και  β) από το κατάστημα «INTERSPORT» εντός του Athens Metro Mall την επίσημη μπάλα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2024 (EURO 2024).

2.- Στο διαγωνισμό- κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των δεκαοκτώ (18) ετών που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Athens Metro Mall, αξίας είκοσι ευρώ (20€) και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις 14 Ιουνίου 2024 έως και τις 14 Ιουλίου 2024.

3.- Στο διαγωνισμό-κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως την 1η Αυγούστου 2024.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει το διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει το διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7.- Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

**ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ 

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει, μέσω διαδραστικού παιχνιδιού, διαγωνισμό από τις 17 Ιουνίου 2024 έως και τις 14 Ιουλίου 2024, σε ημερήσια βάση, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall (εφεξής «Athens Metro Mall»), οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται καθημερινά, θα κερδίσουν ως δώρο μία μπάλα ποδοσφαίρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2024 (EURO 2024) από το κατάστημα «INTERSPORT» εντός του Athens Metro Mall.

2.- Στο διαγωνισμό-κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των δεκαοκτώ (18) ετών που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Athens Metro Mall, ανεξαρτήτως αξίας (ισχύει με την επίδειξη απόδειξης της ίδιας ημέρας στον αρμόδιο υπάλληλο της Διοργανώτριας), από τις 17 Ιουνίου 2024 έως και τις 14 Ιουλίου 2024 και θα δοκιμάσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες στο πλαίσιο διαδραστικού παιχνιδιού που θα λάβει χώρα στο Επίπεδο ΜΗΔΕΝ (0) του Athens Metro Mall..

3.- Στο διαγωνισμό-κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Athens Metro Mall.

4.- Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή. Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως την 1η Αυγούστου 2024.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει το διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7.- Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή των κληρώσεων, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση του δώρου, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top