ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

HAPPY FAMILY WEEKENDS

Υποδεχόμαστε τον Φεβρουάριο στην παιδική γωνιά των Happy Family Weekends

με τέσσερα διασκεδαστικά Σαββατοκύριακα γεμάτα δημιουργία!

HAPPY FAMILY WEEKENDS

 

3 & 4 Φεβρουαρίου :  Παραμυθάκια και Παραμυθοκατασκευές

Απολαμβάνουμε τη τέχνη της αφήγησης και διαβάζουμε δυνατά το παραμύθι του Αισώπου «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας». Ακόμη, μαθαίνουμε τραγούδια από παραμύθια, παίζουμε παραμυθοπαιχνίδια και κατασκευάζουμε παραμυθοκατασκευές!

 

10 & 11 Φεβρουαρίου :  Γνωρίζουμε τα όσπρια και την ανακύκλωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οσπρίων, ο Οσπριούλης ταξιδεύει τους μικρούς μας επισκέπτες στην Τροφούπολη και τους βοηθάει να αγαπήσουν τα όσπρια, μέσα από υπέροχες δημιουργίες αλλά και πρωτότυπες Οσπριο-παιδιές! Τέλος, ο αγαπημένος ήρωας Mr. Batt είναι εδώ, για ανακύκλωση μπαταριών και πολύ παιχνίδι! 

                                                                                    

17 & 18 Φεβρουαρίου : Μαθαίνουμε για το νερό

Οι μικροί μας επισκέπτες, ταξιδεύουν σε καταπράσινα δάση και μαθαίνουν για την αξία του νερού στον οργανισμό μας, μέσα από πρωτότυπα Αρκουδάκια που μας επισκέπτονται αλλά και από μοναδικές αρκουδοκατασκευές! Τους περιμένει όμως και μια μεγάλη έκπληξη...Το Αρκουδάκι είναι εκεί για πολύ χορό και μουσικοκινητικό παιχνίδι!  

                                                                                     

24 & 25 Φεβρουαρίου :  Πολικές αρκουδίτσες

Υποδεχόμαστε τους μικρούς μας φίλους στην παιδική γωνιά των Happy Family Weekends και όλοι μαζί, ψαρεύουμε και ταΐζουμε ψαράκια στην παγωμένη λίμνη. Ακόμη, χορεύουμε σαν πολικές αρκουδίτσες και φτιάχνουμε τις δικές μας ξεχωριστές πολικές αρκούδες από χαρτόνι!

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top