ΕΣΠΑ
ATHENS METRO MALL RADIO

Citroen AMI

Κερδίστε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroën Ami!!

Citroen AMI

Μία βόλτα στο Athens Metro Mall για τα εορταστικά σας ψώνια μπορεί να σας χαρίσει το νέο σας αυτοκίνητο!

Έως και τις 20 Ιανουαρίου 2023, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων σε συνεργασία με τον Athens DeeJay 95,2 και τη Citroën  Χανιαδάκης διοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της σεζόν, αφού με αγορές άνω των 50€ λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση* για να κερδίσετε το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroën Ami One Concept!

 

Το ιδανικό ΔΩΡΟ για μια βιώσιμη αστική μετακίνηση!

 

Το Citroën Ami θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα premium gadget που ήρθε για να προσφέρει λύσεις στις αστικές μετακινήσεις με έναν βιώσιμο και εναλλακτικό τρόπο. Όχι μόνο δεν ρυπαίνει αλλά οι μικρές του διαστάσεις και το παιχνιδιάρικο στιλ που διαθέτει κινούν το ενδιαφέρον και προσελκύουν τα βλέμματα. Η φόρτιση του 100% ηλεκτροκίνητου Citroën Ami δεν αποτελεί πρόβλημα αφού μπορείτε εύκολα να το φορτίσετε σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και στο Athens Metro Mall!

 

Η μεγάλη κλήρωση!

 

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, απολαμβάνουμε τον Athens DeeJay 95,2 με τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλο live στο Athens Metro Mall. Λίγο πριν το τέλος του απολαυστικού μουσικού live, στις 19:45, συντονιζόμαστε για τη μεγάλη κλήρωση του Citroën Ami One Concept, η οποία θα αναδείξει τον τυχερό νικητή!

 

ΝΙΚΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ:

ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΚΗ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ/Η ΝΙΚΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «INTERNATIONAL RADIO NETWORKS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (στο εξής ο «DEEJAY» ή  η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, αρ. 40, με ΑΦΜ 082323798 της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών και εκπροσωπείται νόμιμα, διοργανώνει τον διαγωνισμό με τίτλο «ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ CITROEN AMI» (εφεξής ο «διαγωνισμός»).

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των προϋποθέσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου, της διαδικασίας διεξαγωγής και της ανάδειξης νικητή στο πλαίσιο αυτού.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής – Τρόπος συμμετοχής
  • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας τους και είναι πλήρως δικαιοπρακτικά ικανοί.

 

 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν έχουν: α) οι εργαζόμενοι του «DEEJAY», β) οι εργαζόμενοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΑΛΙΜΑ - ΕΛΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ», ιδιοκτήτριας του Εμπορικού Κέντρου «ATHENS METRO MALL» (εφεξής «ΤΑΛΙΜΑ»), γ) οι εργαζόμενοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που είναι ο χορηγός της ενέργειας, δ) όσοι συνδέονται με τα ως άνω πρόσωπα με συγγένεια έως και β΄ βαθμού και ε) οι σύζυγοι των ως άνω προσώπων.

 

 • Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα απεριορίστων συμμετοχών, υπό τον όρο τήρησης των κατωτέρω προϋποθέσεων.

 

 • Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οποιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην φόρμα συλλογής στοιχείων και θα αναδειχθεί - κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω.

 

 • Με την υποβολή της φόρμας - δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους παρόντες όρους και συναινεί ρητά i) στην αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ii) στη διαφημιστική εκμετάλλευση της ενέργειας και iii) στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων ως αναλυτικά πιο κάτω παρατίθεται.

 

 • Στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι πελάτες οποιουδήποτε καταστήματος του «ATHENS ΜΕΤRO MALL», που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αρ. 276, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν αγορές συνολικά πενήντα (50) ευρώ και άνω ημερησίως, εντός του χρονικού διαστήματος από την 18.11.2022 έως την 20.01.2023. Ως αγορά νοείται κάθε συναλλαγή με καταβολή οποιουδήποτε ποσού σε ταμείο καταστήματος του «ATHENS ΜΕΤRO MALL» για την οποία εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης. Εξυπακούεται ότι στον όρο αγορά δεν συμπεριλαμβάνονται οι αλλαγές / επιστροφές προϊόντων.

 

 • Έκαστος συμμετέχων, με την επίδειξη της σχετικής απόδειξης ή του τιμολογίου πώλησης από κατάστημα του «ATHENS ΜΕΤRO MALL» (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων/τιμολογίων της ίδιας ημέρας στην υποδοχή του «ATHENS METRO MALL»), παραλαμβάνει από το info desk (γραφείο πληροφοριών) του επιπέδου 1 του «ATHENS METRO MALL» ένα ειδικό δελτίο συμμετοχής, στο οποίο συμπληρώνει τα στοιχεία του και συγκεκριμένα: όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 • H έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της ως άνω φόρμας συμμετοχής και την ρίψη αυτής στην ειδικά σφραγισμένη κάλπη που θα βρίσκεται τοποθετημένη στο ειδικό stand του διαγωνισμού στο επίπεδο 1 στο γραφείο πληροφοριών του «ATHENS ΜΕΤRO MALL» καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον ανωτέρω περιγραφόμενο τρόπο από την 18.11.2022, ώρα 09:00 π.μ. έως την 20.01.2023, ώρα 18:00 μ.μ.
 1. Διάρκεια του διαγωνισμού
 • Ο διαγωνισμός, όπως προαναφέρθηκε, θα διαρκέσει από την 18.11.2022, ώρα 09:00 π.μ. έως την 20.01.2023, ώρα 18:00 μ.μ. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν ως την πιο πάνω ημέρα και ώρα μετά από αγορές που έχουν γίνει εντός του ίδιου ως άνω χρονικού διαστήματος και φέρουν πλήρως συμπληρωμένα τα αιτούμενα στην ως άνω φόρμα συμμετοχής στοιχεία.

 

 • Ο «DEEJAY» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ήτοι να μειώσει ή να επεκτείνει τη διάρκεια του διαγωνισμού κατά την ανέλεγκτη και απεριόριστη βούλησή του, με την τροποποίηση των παρόντων όρων που θα δημοσιευθεί γνωστοποιηθεί - ως και οι παρόντες όροι - μέσω της ιστοσελίδας του «DEEJAY», www.athensdeejay.gr, η δε τροποποίηση θα ισχύει από τη στιγμή της δημοσίευσής της.

 

 • Μετά τη λήξη της περιόδου διάρκειας του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και η σχισμή της κάλπης θα σφραγιστεί ως το άνοιγμά της κατά τη διαδικασία ανάδειξης του νικητή.
 1. Ανάδειξη Νικητή - Δώρο
 • Μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος διεξαγωγής του διαγωνισμού, η κάλπη θα σφραγιστεί και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την 20.01.2023 μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών στο επίπεδο 0 του «ATHENS ΜΕΤRO MALL» παρουσία Συμβολαιογράφου. Από την κλήρωση αυτή θα αναδειχθούν, κατά τη σειρά διαλογής τους ένας (1) νικητής και ένας (1) επιλαχών που θα υπεισέλθει στη θέση του νικητή εφόσον υφίσταται οποιοσδήποτε από τους ρητά αναφερόμενους στους παρόντες όρους, λόγος αποκλεισμού.

 

 • Οι νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ως δώρο ένα αυτοκίνητο μάρκας «CITROEN», μοντέλου «ΑΜΙ», με μπαταρία χωρητικότητας 6kw, χρώματος μπλε. Ο νικητής θα λάβει το πιο πάνω δώρο ως περιγράφεται και αποκλείεται η μεταβίβαση, η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του.

 

 • Ο «DEEJAY» έχει πλήρως καλύψει και καταβάλει στην πωλήτρια εταιρεία την αξία του αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Στην αξία αυτή δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα, το τέλος ταξινόμησης, τα έξοδα προετοιμασίας (PDI), τα έξοδα μεταβίβασης και το κόστος τυχόν τελών κυκλοφορίας, τα οποία θα βαρύνουν τον νικητή και η καταβολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου του. Η μη καταβολή των ως άνω εξόδων από το νικητή συνιστά λόγο αποκλεισμού του. Η καταβολή των πιο πάνω εξόδων από το νικητή και η διαδικασία παραλαβής του δώρου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός τριμήνου από την ημερομηνία της κλήρωσης του διαγωνισμού.

 

 1. Ειδοποίηση νικητή – Τύχη δώρου σε περίπτωση αποκλεισμού

 

 • Μετά τη διαδικασία ανάδειξης του νικητή, ο ως άνω θα γνωστοποιηθεί από τον «DEEJAY» στην ιστοσελίδα του www.athensdeejay.gr, στους επίσημους λογαριασμούς «facebook» και «instagram» του, καθώς και στις ραδιοφωνικές εκπομπές του.

 

 • Ο νικητής και ο επιλαχών θα ειδοποιηθούν και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικής κλήσης.

 

 • Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία με το νικητή για οποιονδήποτε λόγο (υποβολή λανθασμένων στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, αδιαφορία, απουσία του νικητή κτλ) εντός πέντε εργάσιμων ημερών, ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει ο επιλαχών νικητής, ο οποίος θα κληθεί να αποδεχθεί ρητώς το έπαθλο εντός τριών εργάσιμων ημερών. Πέραν της προθεσμίας αυτής, ο νικητής (και ο επιλαχών νικητής) θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα παραμείνει αδιάθετο. Στη περίπτωση δηλαδή αυτή, ο «DEEJAY» απαλλάσσεται από την υποχρέωση να διαθέσει το δώρο στα ως άνω πρόσωπα και δύναται να διαθέσει αυτό κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

 

 • Ο «DEEJAY» υποχρεούται πριν την απόδοση του δώρου να προβεί σε επαλήθευση των στοιχείων του νικητή. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, ο «DEEJAY» διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

 

 • Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανήκει στα αποκλειόμενα κατά το άρθρο 1 πρόσωπα και ανακηρυχθεί νικητής, το δώρο θα απονεμηθεί στον επιλαχόντα νικητή. Στη περίπτωση που και ο επιλαχών νικητής ανήκει στα αποκλειόμενα πρόσωπα του άρθρου 1, ο «DEEJAY» απαλλάσσεται από την υποχρέωση να διαθέσει το δώρο και δύναται να διαθέσει αυτό κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

 

 • Τυχόν μη καταβολή των εξόδων που αναλυτικώς αναφέρονται στο άρθρο 3.3. των παρόντων όρων εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του δώρου συνιστά λόγο αποκλεισμού του νικητή και υπεισέλευσης του επιλαχόντος νικητή στη θέση του. Στη περίπτωση που και ο επιλαχών νικητής δεν προβεί στα ως άνω, ο «DEEJAY» απαλλάσσεται από την υποχρέωση να διαθέσει το δώρο και δύναται να διαθέσει αυτό κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.
 1. Συναίνεση νικητή σε διαφημιστική προβολή
 • Ο «DEEJAY» διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στην ιστοσελίδα του ή/και σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος της ενέργειας, όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του νικητή, φωτογραφιών και βίντεο στα οποία εμφανίζεται στο πλαίσιο της ενέργειας και για λόγους διαφημιστικής προβολής της ενέργειας, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης σε εκείνον.

 

 • Τυχόν άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή σε άλλη ανακοίνωση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τυχόν άρνηση του να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις στα μέσα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, εφόσον κληθεί, δίνει το δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

 

 • Ο νικητής ρητά δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για λόγους προβολής της οποιουδήποτε αρχείου προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) στο οποίο απεικονίζεται και υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

 

 1. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

 • Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό, o ελληνικός Νόμος 4624/2019 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως έχει διαμορφωθεί και ισχύει σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία των δεδομένων.

 

 • Διευκρινίζεται ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων των συμμετεχόντων, αναλαμβάνει την υποχρέωση να διασφαλίζει την τήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα αυτών και να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων τους. Με την αποδοχή των παρόντων όρων, οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και επιλεγμένους συνεργάτες της σύμφωνα με τις ακόλουθες διατυπώσεις. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει τα στοιχεία που υποβάλλονται από τους συμμετέχοντες και επεξεργάζεται τα εξής Προσωπικά Δεδομένα: το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση κατοικίας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

 • Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συλλέγει τα ως άνω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τρεις σκοπούς, ήτοι (α) για την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες / νικητές για την επαλήθευση της συμμετοχής τους και των στοιχείων τους σε περίπτωση που κερδίσουν το δώρο, (β) για την αποστολή στους συμμετέχοντες (τυχόν) newsletters για προσφορές ή άλλες υπηρεσίες της, (γ) για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και (δ) για λόγους διασφάλισής της σε περίπτωση νομικών σε βάρος της ενεργειών (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά έρευνες από τις Αρχές, επιβολή προστίμων, αγωγές αποζημίωσης ή παράλειψης). Προς εξυπηρέτηση των πιο πάνω σκοπών η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων για διάστημα ως και πέντε ετών από τη λήξη του διαγωνισμού.

 

 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων των συμμετεχόντων.

 

 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται να μην προβεί σε καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων σε καμία τρίτη οντότητα, πέραν των συνεργατών της που λειτουργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της (εφόσον τέτοιοι υπάρχουν). Όπου η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει τα Προσωπικά Δεδομένα των υποψηφίων σε τρίτα πρόσωπα, το κάνει με δεδομένο πως αυτά τα τρίτα πρόσωπα συμφωνούν να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

 

 • Σε συνάρτηση με τα συλλεγόμενα δεδομένα, οι συμμετέχοντες δικαιούνται με απλή δήλωσή τους προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, απευθυνόμενη στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@athensdeejay.gr, με τηλ 2106149977, να ασκήσουν τα πιο κάτω δικαιώματα:

6.6.1.   Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης

6.6.2.   Δικαίωμα διόρθωσης

6.6.3.   Δικαίωμα περιορισμού

6.6.4.   Δικαίωμα πρόσβασης

6.6.5.   Δικαίωμα φορητότητας

6.6.6.   Δικαίωμα διαγραφής

6.6.7.   Δικαίωμα εναντίωσης

6.6.8.   Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας.

 • Σε ορισμένες περιπτώσεις η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να μην είναι σε θέση να παρέχει πρόσβαση σε όλα ή ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα βάσει νομοθετικών διατάξεων. Εάν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αρνηθεί το αίτημα των συμμετεχόντων για πρόσβαση, θα τους ενημερώσει για το λόγο της άρνησης αυτής. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αναζητήσει τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων λόγω των παρεχόμενων στοιχείων στη σχετική αίτηση. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δε θα είναι σε θέση να συμμορφωθεί με το αίτημα να εκτελέσει τα νόμιμα δικαιώματα των συμμετεχόντων, εκτός εάν εκείνοι της παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες που επιτρέπουν την ταυτοποίησή τους.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ότι δεν θα εμπορευθεί τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων διαθέτοντάς τα προς πώληση/ ενοικίαση δίνοντάς τα/ μεταφέροντας/ δημοσιοποιώντας ή κοινοποιώντας τα σε τρίτους ή να τα χρησιμοποιήσει με άλλον τρόπο και για άλλους σκοπούς που δύνανται να διακινδυνεύσουν την ιδιωτικότητα, τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες των συμμετεχόντων, εκτός αν επιβάλλεται από το νόμο, δικαστική απόφαση/ εντολή, διοικητική πράξη ή αν αποτελεί συμβατική υποχρέωση απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Τα δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνον εντός Ε.Ε.
 • Τα δεδομένα που παρέχονται από τηρούνται/αποθηκεύονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν παρασχεθεί και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
 • Στην ειδικότερη περίπτωση που οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους στην ΤΑΛΙΜΑ προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της ΤΑΛΙΜΑ στα στοιχεία επικοινωνίας τους που έχουν γνωστοποιήσει σε αυτή, η ΤΑΛΙΜΑ θα χρησιμοποιεί τα στοιχεία αυτά για τον εν λόγω σκοπό, διαβιβάζοντάς τα μόνο σε διαφημιστικές ή λοιπές εταιρείες που ενεργούν για λογαριασμό της και αποκλειστικά για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού.
 • Η ΤΑΛΙΜΑ δεν διαβιβάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των εν λόγω προσώπων σε χώρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή σε διεθνή οργανισμό.
 • Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των ως άνω προσώπων γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους, που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.
 • Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα δεν καταστρέφονται από την ΤΑΛΙΜΑ παρά μόνο εάν αυτή λάβει σχετικό αίτημα ανάκλησης συγκατάθεσης, ως ανωτέρω.
 • Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, τα ως άνω πρόσωπα μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της ΤΑΛΙΜΑ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).
 1. Περιορισμός ευθύνης
 • O «DEEJAY» δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι του νικητή ή οποιουδήποτε τρίτου μετά την απονομή του δώρου σε αυτόν. Τυχόν ζημία που θα επέλθει στο νικητή ή τρίτον από τη χρήση του δώρου ή εξ αφορμής αυτής ουδόλως συνδέεται με τον «DEEJAY».

 

 • Ο «DEEJAY» δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς .
 1. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού.

Oι όροι του διαγωνισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ισχύος του και ως την παραλαβή του δώρου από τον τελικό νικητή θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα http://www.athensdeejay.gr.

 1. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης

Ο «DEEJAY» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του διαγωνισμού χωρίς προειδοποίηση, κάθε δε συμμετέχων σε αυτόν δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα ενημερώνεται για τυχόν τροποποιήσεις φέρων επ’ αυτού αποκλειστικά την ευθύνη.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Για την επίλυση κάθε διαφοράς που θα ανακύψει εξαιτίας ή επ’ ευκαιρία του διαγωνισμού εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Ψωνίζω, Κερδίζω, Φορτίζω

 

Θα θέλαμε να θυμίσουμε πως το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Έτσι ο μεγάλος νικητής του Citroën Ami One Concept και όλοι οι πιστοί φίλοι του Athens Metro Mall μπορούν να συνδυάσουν την εμπειρία του shopping με την άνεση της φόρτισης των οχημάτων τους και ένα απολαυστικό καφέ ή φαγητό.

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Top