Blue Star Ferries @ Athens Metro Mall
 •  
 • 02.05

 

 

Φέτος στο ATHENS METRO MALL, από τις  02 Μαΐου έως και τις 22 Ιουνίου, με αγορές αξίας 30€ και άνω από τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, δηλώνετε αυτόματα συμμετοχή στην Μεγάλη Κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει κάθε μέρα δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries – με επιστροφή -  για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

 

 

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «η Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 02 Μαΐου 2019 έως και τις 21 Ιουνίου 2019, σε ημερήσια βάση, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, οι νικητές του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιείται καθημερινά, θα κερδίσουν ως δώρο δυο εισιτήρια μετ’επιστροφής από την Blue Star Ferries.

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mallαξίας τριάντα (30) ευρώ και άνω (ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall), από τις 02 Μαΐου 2019 έως και τις 21 Ιουνίου 2019.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Ο νικητής θα ανακοινώνεται  την επόμενη ημέρα της συμμετοχής του στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr). Η παράδοση του δώρου θα γίνεται στα γραφεία της Διοργανώτριας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ. 276, το αργότερο έως τις 31 Ιουλίου 2019.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον κανονισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει τον διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή των κληρώσεων, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

ΝΙΚΗΤΕΣ

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΔΕΣΠΩΤΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΡΝΤΑΚΗ

ΔΑΝΕΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

 

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΜΑΓΔΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΗΛΑΙΟΥ

ΣΑΚΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΑ

ΤΣΙΡΑΠΙΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΪΒΑΣΙΛΙΩΤΗ

ΜΑΡΑ ΧΡΗΣΤΟΛΙΑΚΟΥ

ΚΩΤΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΑΓΑ

ΗΛΙΟΦΩΤΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΑΞΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΤΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ

ΚΟΥΤΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΑΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΣΠΑΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΒΟΥΛΑ

ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

ΔΕΔΕΛΟΥ ΜΑΡΘΑ

ΛΑΥΤΣΙΔΗΣ ΦΙΛΗΜΩΝ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΡΙΚΑΣ

ΝΤΡΕΚΑ ΑΝΤΖΕΛΑ

 

7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΣΑΚΗΣ

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΩΡΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΩΓΟΥ

ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

 

 

 

 

 

 

ATHENS METRO MALL

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, 173 43, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

 • ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 09:00 - 20:00
 • SUPERMARKET 08:00 - 20:00
 • ΤΡΑΠΕΖΕΣ 10:00 - 17:00
 • PARKING 08:00 - 02:00
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 2ου 10:00 - 22:00
 • CINEMAS 11:00 - 03:00
 • ΕΣΤΙΑΣΗ 3ου ΟΡΟΦΟΥ 09:00 - 02:00
 • ΕΣΤΙΑΣΗ 4ου ΟΡΟΦΟΥ 09:00 - 02:00
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 3ου 09:00 - 02:00
 • Directions

 • Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε μια άλλη διεύθυνση