Χαρούμενα Χριστούγεννα @ Athens Metro Mall
 •  
 • 01.12

Χαρούμενα Χριστούγεννα στο ATHENS METRO MALL

με πολλή μουσική και άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια! 

 

Χαρούμενα Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στο ΑΤHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων. Χορέψτε και τραγουδήστε στο Christmas Live Stage με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος (11/12) αλλά και ο Stan (16/12). Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαύστε την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου και χαρείτε με τα παιδιά σας άφθονες Χριστουγεννιάτικες παιδικές δραστηριότητες σχεδιασμένες στο πνεύμα των εορτών.

 

Christmas Live Stage

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η σκηνή του Christmas Live Stage υποδέχεται τον Γιώργο Παπαδόπουλο για να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη ενώ την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ο Stan θα «λάμψει» παρουσιάζοντας ένα μουσικό show που θα «απογειώσει» τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Τα Christmas Live Stages στο ΑΤHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο, αλλά η μουσική Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας περιμένει από τις 18:00 το απόγευμα όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 fm μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου.

 

Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Δραστηριότητες

Απίθανες Χριστουγεννιάτικες Δράσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του ΑΤHENS METRO MALL από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 έως την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017. 

 

Συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη

Τους μικρούς μας καλεσμένους υποδέχεται ο Άγιος Βασίλης στο θρόνο του, φωτογραφίζεται και μοιράζει ευχές και χαμόγελα σε όλους.

 

Face painting και Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Οι νεράιδες του χιονιού γράφουν μαζί με τα παιδιά το γράμμα με τις επιθυμίες τους για τον Άγιο Βασίλη και τα μεταμορφώνουν με face painting και πολλή «νεραϊδόσκονη».

 

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών

Στολίδια από πηλό, χριστουγεννιάτικες κάρτες, χιονισμένες μπάλες, παπουτσάκια καλικαντζάρων και χάρτινα δεντράκια δημιουργούνται από τα χέρια των παιδιών. Μαζί τους, οι ήρωες των Χριστουγέννων τους βοηθούν να μεταμορφώσουν απλά υλικά σε αριστουργήματα παιδικής τέχνης!

 

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια

Τα καλικαντζαράκια πήραν όλα τα παιχνίδια και τα δώρα από το εργαστήριο παιχνιδιών και ετοιμάζονται για τρελό πάρτι! Οι χιονονιφάδες μας μαθαίνουν τρελό ρυθμό, τα ταρανδάκια χάσανε τα κουδουνάκια τους και ένα απίθανο κυνήγι θησαυρού ξεκινά, οι χιονούλες τρέχουν και παίζουν με τα έλκηθρα και όλοι μαζί τοποθετούμε τις μπάλες στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλειστά τα μάτια και τραγουδάμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Για ηλικίες 18 μηνών έως 3 ετών 

Για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες, 18 μηνών έως 3 ετών, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες δράσεις που συνδυάζουν παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές από τις 11:00-14:00 και 17:00-20:00, στο επίπεδο 4.

Προγραμμα

 

Σημείωση: 

Οι δράσεις Συνάντηση με τον ‘Αγιο Βασίλη και Face Painting και Γράμμα στον Άγιο Βασίλη θα πραγματοποιηθούν στο επίπεδο 1 έως και τις 11/12/2016 και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο επίπεδο 3 του ATHENS METRO MALL

Οι δράσεις Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια Κατασκευών και Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο επίπεδο 3 του ATHENS METRO MALL.

 

ATHENS METRO MALL

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, 173 43, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

 • ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 09:00 - 21:00
 • SUPERMARKET 08:00 - 21:00
 • PARKING 05:20 - 01:00
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 2ου 10:00 - 22:00
 • CINEMAS 10:00 - 03:00
 • ΕΣΤΙΑΣΗ 3ου ΟΡΟΦΟΥ 09:00 - 01:00
 • ΕΣΤΙΑΣΗ 4ου ΟΡΟΦΟΥ 09:00 - 01:00
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ 3ου 09:00 - 01:00
 • Directions

 • Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα, δοκιμάστε μια άλλη διεύθυνση